FAQ

Newsletter

Ce este newsletter-ul? Este un buletin informativ care conține mesaje interesante, noutati editoriale, publicitate si promotii, precum si evenimente si proiecte derulate de Libraria Felinarul.

Pentru a te inscrie in lista de abonati este necesara doar adresa de email. Poti face asta pe prima pagina in partea dreapta jos sau din contul tau.

Pentru anularea abonarii trebuie sa intri in contul tau iar la sectiunea „Newsletter” vei gasi abonarile la diversele categorii; trebuie sa debifezi casuta in dreptul categoriei de la care vrei sa te dezabonezi si sa faci clic pe butonul „Salveaza abonarile”. De asemenea ne poti contacta prin email la contact@felinarul.com

Plata si Livrarea

Plata

Iti oferim mai multe modalitati de plata:

- Transfer Bancar in contul nostru. Vei primi toate informatiile necesare cand selectezi Überweisung ca modalitate de plata.

- Online, cu cardul de credit - Visa, Mastercard, Maestro, AMEX, Eps. Toate platile online cu cardul sunt procesate de catre  . Noi nu citim nici nu salvam nici o data despre cardul tau.
Prin PayPal, ai posibilitatea sa platesti direct din contul tau Paypal. Pentru a plati cu PayPal, din cosul tau te rog sa alegi "Mit PayPal " .

 

Livrarea in Germania

Livrarea produselor se face prin courier (Hermes) sau Deutsche Post - DHL. 

Daca un produs nu se afla pe stoc sau doriti o cantitate mai mare decat avem pe stoc livrarea poate dura intre 10 - 14 zile.

Pretul de livrare depinde de dimensiunea produselor si incepe cu 4,99€.

Livrarea in U.E. si Elvetia

Livram si in exteriorul Germaniei, dar costurile de transport vor fi diferite. Pentru a fi informati anticipat, ne puteti scrie un mail si va vom spune exact care va fi pretul transportului.

 

Contul Meu

Poti accesa contul tau oricand din meniul de la inceputul fiecarei pagini langa "Cosul Meu". De aici poti modifica informatiile contului tau, schimba parola, administra adresele tale, vedea comenzile tale, wishlist-ul, si abonarea la newsletter.